Recensies

Hieronder enkele recensies:
 
Dinkel Hoeve
Even voorstellen:
Ik ben Marjolijn Groener-Stamsnijder en ben eigenaar van paardenhouderij de Dinkel Hoeve. Wij fokken en trainen al jaren paarden, van basis tot internationaal niveau zowel springen als dressuur. Mijn grootste passie is samen met je paard het hoogst haalbare niveau te bereiken. Dit gaat mij in de dressuur beter af als in het springen en ik mag mij dan ook grandprix amazone noemen.
Ik vind het ook fijn om te zien wanneer de paarden zich goed bewegen en de combinaties in mijn lessen progressie boeken.
Resilda heeft het afgelopen jaar haar trainingen voor paardenmasseur bij ons mogen voeren. Wij en de paarden hebben er veel profijt van. Resilda kan snel problemen in de spieren en het bewegingsmechanisme ontdekken en behandelen/masseren. Voor de paarden is het genieten en voor ons is het een richtlijn in onze training en management. Samen met Resilda kunnen we de paarden naar een hoger niveau trainen en de prestaties verbeteren. Ook na een blessuretijd is het super om te weten of je paard de training weer aan kan en Resilda kan d.m.v. haar behandelingen en kennis ervaring hier erg goed in begeleiden.
 
M.v.g:
Marjolijn
T: 06 57 99 05 15
 
De Wiemselbach
Wij zijn het team van Stal De Wiemselbach in Oud Ootmarsum. We hebben een hengstenhouderij in combinatie met een sportstal. Dit houdt in dat we jonge paarden opfokken, opleiden en trainen tot op het hoogste niveau in de internationale springsport.
Sportpaarden hebben een gezonde basis nodig die we door een goede manier van trainen opbouwen. Dit houdt goed dressuurmatig basiswerk en vooral ook veel gymnastiek in. Op deze manier worden de paarden losser en soepel. Het afgelopen jaar heeft Resilda ook bij ons haar vak als paardenmasseur uitgevoerd en aan ons doel meegewerkt. Veel dingen kun je door rijden verbeteren, maar vaak kan het masseren en loswerken van spieren bovendien veel vooruitgang brengen. Resilda heeft regelmatig een aantal paarden bij ons gemasseerd en ook snel zelf de probleemplekken herkend en losgewerkt. We konden vaak zien dat paarden die in het begin nog iets onder de indruk van massage waren snel ontspanden en ook erg konden genieten. 
Wij als paardenmensen streven er steeds naar om op een goede manier het maximale uit onze paarden te kunnen halen. Om goed te kunnen presteren is het belangrijk dat een paard zich goed voelt. Een combinatie van rijden met vakkundige massage is zeker een stap in de goede richting. Resilda heeft haar ervaring op de juiste manier in combinatie met ons werk in kunnen brengen en de paarden zijn positief vooruitgegaan.
 
Met vriendelijke groet,
Caroline Müller

ReTouching Twente Paardensportmassage

Adres    De Wildbaan 16, 7631 KD Ootmarsum
Telefoon    +31 6 2503 3740 
       KvK: 65377656

Mijn locatie

© 2020 - ReTouching Twente. All Rights Reserved.